Ексклюзиви
субота, 03 жовтня 2009 18:28

Тимошенко не чіпатиме ціну на газ до виборів

Тимошенко не чіпатиме ціну на газ до виборів
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко пообіцяла, що ціна на газ для населення і підприємств теплокомуненергетики (ТКЕ) поточного року не підвищуватиметься.

Про це прем`єр заявила сьогодні, спілкуючись з жителями Івано-Франківської області.

"Я вам пообіцяла, що до кінця року ні на копійку ціна на газ не підвищиться – вона не підвищиться", - сказала Тимошенко.

При цьому прем`єр підкреслила, що не варто вірити інформації, що з`являється на центральних каналах телебачення, про те, що ціна на газ для населення зросте в поточному році. "З 2005 року, коли ми робили з вами нашу революцію і коли сподівалися, що мафію приберуть з влади, – її так і не прибрали. Зараз вони продовжують володіти так, як і володіли, всіма каналами телебачення і контролюють більшість силових структур", - сказала Тимошенко.

Підвищення ціни на газ для населення на 20% з вересня поточного року, як і приватизація Одеського припортового заводу, є умовою для виділення Україні чергового траншу кредиту МВФ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не чіпатиме ціну на газ до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути