четвер, 22 січня 2009 08:18

Тимошенко наскаржилася на Ющенка і розповіла страшний сон про чоловіка

Тимошенко наскаржилася на Ющенка і розповіла страшний сон про чоловіка
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що її двічі на засіданні РНБО "примушували" повернути на газовий ринок компанії УкрГазЕнерго та РосУкрЕнерго.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу.

"Після того, як ми в 2008 році прибрали УкрГазЕнерго та обмежили РосУкрЕнерго, двічі збиралося РНБО і мене примушували все це повернути назад", - зазначила Тимошенко.

"І ви знаєте, що коли була газова криза, ніхто РНБО не збирав. Але, коли ми видалили зараз всіх корупційних посередників, вже в п"ятницю збирають РНБО, і вже будуть нас закликати до відповіді, чому ми зараз РосУкрЕнерго прибрали", - підкреслила прем"єр.

Крім того, коментуючи доцільність переходу на формульний розрахунок ціни на газ, Тимошенко сказала: "Ми чітко прорахували, що формульний підхід зараз для України вигідний".

"Він дає нам можливість відійти від суб"єктивного формування цін. Відійти від очікування Різдва, як страшного суду, коли потрібно ціну на газ встановлювати", - зазначила вона.

"Приблизно за три тижні до Нового року, мені постійно сниться чоловік, який вентиль закручує. Вже який рік підряд. Зараз ми маємо на 10 років абсолютно прогнозовані стосунки", - сказала Тимошенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко наскаржилася на Ющенка і розповіла страшний сон про чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути