четвер, 20 листопада 2008 09:41

Тимошенко може стати кумою Тіни Кароль

Тимошенко може стати кумою Тіни Кароль

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко може стати хрещеною матір"ю новонародженого сина української співачки Тіни Кароль. Про це Корреспондент.net повідомило джерело з оточення Тіни Кароль.

Піар-менеджер співачки Павло Підопригора не підтверджує, але і не спростовує цю інформацію.

Раніше в ЗМІ з"явилася інформація про те, що хрестити дитину Кароль буде зірка російської естради Алла Пугачова, яка на Новой воле-2005 віддала приз - Золоту зірку Алли - українській співачці. Саме Новая волна відкрила Тіне Кароль двері в шоу-бізнес.

Що стосується Тимошенко, то в неї з Кароль є багато спільного. У ЗМІ побутує думка про те, що український прем"єр захоплюється творчістю цієї співачки. Крім того, за деякими даними, Кароль брала участь в закритій новорічної вечірці, організованій командою Тимошенко минулого року.

Також співачка і політик мають спільного лікаря. Обидві отримали цього року Жіночий Оскар.

19 листопада, Юлія Тимошенко привітала Тіну Кароль з народженням сина і побажала їй повною мірою відчути радість материнства.

18 листопада, українська співачка Тіна Кароль народила сина. Хлопчик вагою 3 кг 540 г з"явився на світ о 14:40 в одному з київських пологових будинків, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може стати кумою Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути