пʼятниця, 09 листопада 2012 10:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко може стати інвалідом — Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче

Тимошенко може стати інвалідом — Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче
Анатолій Гриценко. Фото: pardon.com.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче щодо голодування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Юля Тимошенко відмовилася від їжі й тримається лише на воді вже більше 10-ти діб. Не днів - саме діб, коли кожна година, кожна хвилина - це страждання", - написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що "заклики припинити голодування - з боку членів її команди, друзів і рідних, не дали результату. Хотів би помилитися, але думаю, що й не дадуть".

"Юля Тимошенко чітко заявила про причину голодування і про свої вимоги до влади, так само про її прохання до опозиції - спільно і мужньо боротися до кінця, захищати (не здавати) жодного свого кандидата, жодного голосу людей, які попри шалений тиск проголосували проти кримінальної влади, - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суди з міліцією прокришували все, що робила влада"

Гриценко нагадав, що тиждень тому, коли "думали, що переконаємо Юлю припинити голодування, ще якось можна було обмежуватися формальними вимогами до влади у заявах опозиційних сил, прес-релізах, у виступах в ефірі, на площі, чи в Раді".

Проте він додав, що зараз, коли всі побачили, що влада не реагує на протести опозиції, а "навпаки - діє ще більш цинічно і зухвало, а хвора і без того Юля Тимошенко може реально підірвати своє здоров'я, чи не дай Боже, стати інвалідом - опозиція має діяти набагато більш рішуче".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець закликав людей на мітингу під ЦВК попросити Тимошенко закінчити голодування

"Єдність трьох опозиційних сил, спільні рішучі дії і готовність до самопожертви - в цих трьох засадах я бачу запоруку нашого успіху", - підкреслив він.

"Сподіваюся, що задумане - буде втілено, спільно із Свободою та УДАРом. Тоді у нас є шанс уберегти країну від тотальної криміналізаціі, а Юлі Тимошенко - зберегти здоров'я і життя", - резюмував Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може стати інвалідом — Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути