Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 15:02

Тимошенко - Кірєєву: Ваше місце у в'язниці

Тимошенко - Кірєєву: Ваше місце у в'язниці

Під час судового засідання у Печерському райсуді міста Києва Юлія Тимошенко та її захист вимагали від судді добитись долучення до справи низки документів, які, на думку Тимошенко, доводять її невинуватість та відсутність збитків внаслідок підписання угоди 2009 року, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Суддя Родіон Кірєєв погодився долучити лише контракти "РосУкрЕнерго" та НАК "Нафтогаз" від 2006 року та бухгалтерську довідку. Реакція Тимошенко була дуже емоційною.

"Сидять довольні прокурори, які і далі фальсифікуватимуть справу. Ви співучасник злочину. Ви злочинець, пане суддя, який цинічно кришує тихим голосом сфальсифіковану справу на очах у суспільства. Ваше місце у в'язниці", - наголосила підсудна.

Раніше Юлія Тимошенко заявила судді, що до завтрашнього дня захист підготує письмову заяву про злочин чотирьох прокурорів, які приховують важливі документи і відмовляються долучити їх до справи.

Суддя Кірєєв оголосив перерву до 15:30.

Разом з тим, адвокат Микола Сірий зауважив: "Абсолютно очевидно, що документи, які вимагали долучити до справи, у тому числі аудит компанії "Ernst & Young", доводять відсутність збитків. Після їх долучення до справи її доведеться закрити. Через це вони і відмовляються долучити ці документи. Таким чином, суддя фактично став на бік сторони обвинувачення".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко - Кірєєву: Ваше місце у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути