четвер, 23 квітня 2009 12:53

Тимошенко і Черномирдін вітали Пугачову разом (ФОТО, ВІДЕО)
12

Алла Пугачова
...любить бути епатажною
Віталій Журавський привів на Пугачову сина
...а Анатолій Гриценко - дружину
Петро Симоненко з коханою жінкою Оксаною

22 квітня у київському Палаці Спорту відбувся концерт російської співачки Алли Пугачової.

За словами організаторів турне, усі квитки на її шоу-програму "Сни про любов" були розкуплені заздалегідь. Їх ціна доходила до 3500 гривень (близько 440 доларів). Найдемократичніші за ціною квитки (200, 300, 350 грн) були розкуплені ще в перший тиждень продажів.

До речі, ажіотаж серед VIP-осіб був настільки великий, що місця на концерті викуповувалися цілими рядами. Наприклад, ходили чутки, що увесь ряд у VIP-партері викупив один політик, який має відношення до столичної мерії. Хто це - невідомо. Проте фотограф Gazeta.ua "впіймав" серед присутніх на концерті обличчя колишнього заступника мера Києва Черновецького Віталія Журавського. Він прийшов на Пугачову з сином.

На концерті російської прими також була і прем"єрка Юлія Тимошенко, яка вийшла на сцену і особисто привітала Пугачову. Жінки обійнялися і розцілувалися. Як відомо, їх поєднують дружні стосунки. Цікаво, що Тимошенко дарувала букет троянд Пугачовій разом з послом Росії в Україні Віктором Черномирдіним.

Згадати пісні Пугачової також прийшли Нестор Шуфрич, Володимир Семиноженко, Олександра Кужель, Петро Симоненко, Петро Порошенко, Анатолій Гриценко. З Харкова навіть прилетів мер міста Михайло Добкін.

Президент Віктор Ющенко на Пугачову не прийшов, бо мав важливіші справи - у той час, коли розпочався концерт - о 19.00 - він давав прес-конференцію в Українському домі.

Кажуть, що Київ став єдиним містом, яке побачило шоу "Сни про любов" Алли Пугачової в тому ж вигляді, в якому його показували в Кремлі. Решта майданчиків у містах, які планує відвідати Пугачова з концертами, для таких масштабних декорацій не підходять.

Для виступу співачки від сцени в Палаці Спорту був споруджений спеціальний 12-метровий поміст, який заглиблювався до центру зали і дозволяв Пугачовій безпосередньо спілкуватися з глядачами під час виступу.

До Києва Пугачова прибула 22 квітня. Тут вона планує пробути до 25-го. У програмі перебування співачки - відвідини Києво-Печерської лаври, музею письменника Михайла Булгакова та деяких інших визначних пам"яток столиці.

Окрім Києва, вона дасть концерти в Донецьку й Одесі. А 24 квітня зірка візьме участь у закритій вечірці, присвяченій запуску "Радіо Алла" в Україні.

Після чотирьох останніх концертів у Москві Алла Борисівна відправилася в останній гастрольний тур "Від квітня до квітня" по Росії та СНД.

Про припинення концертної діяльності після проведення гастрольного туру співачка повідомила на початку квітня. Своє рішення вона пояснила погіршенням здоров"я.

Gazeta.ua, Фото: Наталія Чубенко
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Черномирдін вітали Пугачову разом (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути