субота, 31 жовтня 2009 15:48

Тимошенко хоче змінити Конституцію

Тимошенко хоче змінити Конституцію

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко виступає за невідкладне прийняття нової редакції Конституції. Про це йдеться в її передвиборчій програмі "Україна переможе. Україна – це ти".

"Для наведення порядку в країні слід навести порядок у владі", - вважає Юлія Тимошенко.

"Трагічні наслідки безвідповідального внесення змін до Основного Закону, а саме зруйнованість вертикалі влади, повний хаос, некерованість країною заважають українцям бути "високодуховними, сильними, багатими і щасливими", - йдеться в передвиборчій програмі.

Прем"єр вважає, що розвиток країн так само стримує "тотальне панування олігархії, яка глибоко корумпувала політиків, засоби масової інформації, значну частину силових структур і судів. Олігархія заробляє нечесні гроші на державних ресурсах та можливостях. Це ракова пухлина сучасної України, яка несумісна з демократією".

"Сьогодні я в опозиції до олігархії та всіх, хто її представляє, - заявляє Юлія Тимошенко. - А, отже, в справжній опозиції. Після виборів Президента готова буду взяти на себе повну відповідальність за країну, за зміцнення її суверенітету, за повагу до нас світового співтовариства, за повагу людей до влади і відповідальність влади перед людьми. За ефективну економіку та розумні закони. За щастя, чесність і справедливість. За успіх України. Я стала на цей шлях тому, що люблю Україну... Україна понад усе!"

Юлія Тимошенко впевнена, що покладе край "корупційному союзу влади та олігархії", повідомляє сайт прем"єр-міністра.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче змінити Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути