вівторок, 19 липня 2011 08:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко хоче, щоб Власенко оберігав її не лише в суді

Тимошенко хоче, щоб Власенко оберігав її не лише в суді

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що суд відмовив у залученні американських адвокатів до судового процесу "через страх доведення світовій спільноті всієї правди про судилище, яке чинить влада України".

Як повідомила прес-служба Тимошенко, політик, зокрема, зазначила: "Вони бояться того, що світ безпосередньо через цих людей буде володіти інформацією про кожну секунду цього судилища і цієї розправи. Тому вони не допустили цих адвокатів".

За словами опозиціонерки, Сергій Власенко продовжуватиме виконувати функції захисника поза межами судового засідання.

"Я переконана, що ми і далі будемо разом іти в цій боротьбі, і він буде все, що тільки можливе, робити для того, щоб допомогти мені захищатися від цього політичного репресування", - додала вона.

Як відомо, учора суд частково задовольнив клопотання Юлії Тимошенко про допуск до участі у справі нових захисників. Зокрема, у допуску було відмовлено американським адвокатам Марку Фелдману і Роджеру Еноку. Натомість суддя прийняв рішення про допуск до участі у судовому процесі адвокатів Олександра Плахотнюка та Миколи Сірого.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче, щоб Власенко оберігав її не лише в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути