вівторок, 29 березня 2011 11:50

Тимошенко думає, що за Кучмою піде Литвин

Тимошенко думає, що за Кучмою піде Литвин

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не виключає, що проти голови Верховної Ради України Володимира Литвина буде порушено кримінальну справу у зв'язку з порушенням кримінальної справи проти екс-президента Леоніда Кучми.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам.

"У мене немає ніяких сумнівів, що буде використаний весь арсенал політиків, яких можна так чи інакше залучати зараз до кримінальної відповідальності, для того, щоб відволікати увагу в Україні та за її межами від економічних і соціальних провалів, які сьогодні супроводжують правління Януковича", - заявила політик.

Тимошенко також допускає, що кримінальну справу проти Кучми може бути інструментом тиску на його зятя Віктора Пінчука.

"Я не виключаю того, що Віктор Пінчук, який є досить вагомим і відомим бізнесменом в Україні, у якого є досить власності, в тому числі три телевізійних канали, також може стати елементом переговорів щодо позбавлення його частини власності", - підкреслила політик, яку цитує її прес-служба.

Тимошенко також переконана, що справа також може бути пов'язано з відволіканням уваги від погіршення соціально-економічної ситуації в країні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко думає, що за Кучмою піде Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути