пʼятниця, 17 лютого 2012 14:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко дозволила оприлюднити її діагноз, але поки це робити передчасно - Власенко

Тимошенко дозволила оприлюднити її діагноз, але поки це робити передчасно - Власенко

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що має письмову згоду Тимошенко на оприлюднення її діагнозу в разі потреби.

"Я отримав письмову згоду Юлії Тимошенко на оприлюднення повністю або частково її діагнозу, в залежності від тої брехні, яка буде поширюватися владою. Я маю такі повноваження, але поки я вважаю, що це передчасно до остаточного висновку канадських і німецьких лікарів", - сказав Власенко журналістам біля Качанівської колонії в Харкові, де зараз перебуває екс-прем'єр.

Він зазначив, що з його точки зору, влада розпочала кампанію з дискредитації іноземних лікарів, які брали участь в обстеженні Тимошенко 14-15 лютого.

За словами Власенка, влада діє за принципом "на злодієві і шапка горить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка переконаний: Тимошенко оперувати і лікувати у стаціонарі не потрібно

"Випереджаючи ситуацію, вони почали працювати, розсилаючи листи через Міністерство закордонних справ і особисто дискредитуючи тих лікарів, які брали участь у роботі міжнародної комісії. Це спланована акція з приховування від українських громадян і європейського співтовариства реального стану здоров'я Юлії Володимирівни Тимошенко", - сказав адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила тюремщиків не залучати її до роботи

Він стверджує, що стан Тимошенко важкий, екс-прем'єр потребує серйозного лікування. Тим не менш, в п'ятницю, за словами Власенка, знову проходило ознайомлення з матеріалами справи.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дозволила оприлюднити її діагноз, але поки це робити передчасно - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути