четвер, 21 червня 2012 14:06

"Тимошенко довіряє мені і не має претензій" — Кожем'якін

"Тимошенко довіряє мені і не має претензій" — Кожем'якін
25 червня бютівець буде на судовому засіданні в Харкові разом із 20-ма депутатами Фото: ukranews.com

Керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін називає неправдою інформацію про те, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко не задоволена його роботою. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua. Кожем'якін розказав, що минулого тижня разом із бютівцем Сергієм Сасом зустрічався із Тимошенко в лікарні.

"Вона дала доручення Сергію Сасу сказати на фракції, що вона обурена подіями, які відбулися після голосування законопроекту про мови на засідання фракції. Попросила передати, що вона довіряє Кожем'якіну і що в неї немає до мене претензій. Сас про це публічно сказав на фракції", - зауважив депутат.

За словами Кожем'якіна, також на зустрічі вони обговорювали питання присутності екс-прем'єра на судовому засіданні у справі ЄЕСУ 25 червня.

"Є заключення комісії німецьких лікарів про те, що вона за станом здоров'я не має можливості бути присутньою в залі. Його ніхто не відміняв і не робив додаткових експертних оцінок. Юлія Володимирівна не може бути присутня на цьому засіданні, як і на будь-якому іншому. Вона це підтвердила у своїх зверненнях до суду. Хоча нам вона сказала, що не виключає того, що може бути спроба її фізичної доставки до суду", - повідомив бютівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко обурена тим, як поводились її партійці під час "мовного" голосування

Він наголосив, що 25 червня буде на судовому засіданні в Харкові разом із 20-ма депутатами, але, якщо на суд привезуть Тимошенко, то туди приїде вся фракція.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко довіряє мені і не має претензій" — Кожем'якін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути