четвер, 23 липня 2009 20:36

Тимошенко дивує, що Пукача затримали тільки перед виборами

Тимошенко дивує, що Пукача затримали тільки перед виборами
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що як би це не вплинуло на президентську виборчу кампанію, але справа про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе повинна бути розкрита, і винні покарані.

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції після позачергового засідання Кабміну.

"Як би не впливало це на виборчий процес, обов"язково потрібно довести справу до логічного кінця - покарати всіх винних", - заявила Тимошенко.

Вона підкреслила, що весь час з моменту вбивства журналіста справа належним чином не розслідувалася, і не був організований пошук винних.

"Те, що сьогодні затримали Пукача, я вважаю, що все-таки треба покласти край такій жахливій несправедливості і безвідповідальності за вбивство журналіста. Я думаю, що розслідування буде проведено, винні будуть встановлені, зокрема ті, які зараз живі, і вони понесуть покарання згідно з Кримінальним кодексом", - сказала Тимошенко.

Вона також відзначила, що здивована, що Пукач весь цей час жив на території України і не був виявлений.

"Дивує, що стільки років Пукач, який жив і працював на території України, зокрема, як сьогодні є інформація, під наглядом силових структур, тільки зараз - перед виборами - затриманий", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко закликав Генерального прокурора Олександра Медведька дати правову оцінку особам, причетним до формального розшуку Пукача.

Політолог Володимир Фесенко назвав неефективним використання затримання Пукача як елемент президентської виборчої кампанії.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дивує, що Пукача затримали тільки перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути