середа, 07 лютого 2018 09:40

Тільки ми самі зможемо добитися змін на краще у своїй країні – нардеп Рибалка

Тільки ми самі зможемо добитися змін на краще у своїй країні – нардеп Рибалка
Народний депутат Сергій Рибалка заявив, що Кредитний реєстр Нацбанку допоможе зберегти кошти вкладників

Створення Кредитного реєстру Нацбанку - це, безумовно, позитивний сигнал для вітчизняної фінансово-банківської системи, однак це лише один з вкрай необхідних для країни кроків.

Так прокоментував прийняття Радою відповідного закону один з ініціаторів його створення, екс-голова фінансового комітету парламенту, народний депутат Сергій Рибалка на своїй сторінці у Facebook.

"Про необхідність створення Кредитного реєстру я та фракція Радикальної Партії Олега Ляшка кажемо третій рік. Він потрібен людям, бо допомагає боротися з аферистами, які виводять гроші з банків та, зрештою, він допоможе зберегти кошти вкладників. Він необхідний для відновлення довіри до банківської системи – основи економіки. Він потрібен країні, і це визнають наші міжнародні партнери", - зазначив він.

"Однак, ми маємо розуміти, що тільки самі зможемо добитися змін на краще у своїй країні. Тож нехай створення кредитного реєстру стане початком цього. Хочу подякувати усім колегам, експертам, міжнародним партнерам, що долучилися до роботи над ним", - додав при цьому Сергій Рибалка.

Зобов'язання щодо створення Кредитного реєстру нинішня влада взяла ще 2015 року в меморандумі з Євросоюзом. Потім він був включений в меморандум з МВФ. Перед самітом Східного партнерства 2017-го відповідний законопроект нарешті внесли на розгляд, однак не змогли проголосувати.

Зараз ви читаєте новину «Тільки ми самі зможемо добитися змін на краще у своїй країні – нардеп Рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути