субота, 22 грудня 2012 02:24

Тігіпко розповів, за що більшість і опозиції зможуть голосувати спільно

Тігіпко розповів, за що більшість і опозиції зможуть голосувати спільно
Сергій Тігіпко. Фото: 062.ua

Партія влади й опозиція зможуть спільно проголосувати за законопроект, який підтверджує євроінтеграційний напрямок України.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив народний депутат, заступник глави фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко.

Він розповів, зареєстрував у Верховній Раді проект заяви "Про підтримку євроінтеграційних прагнень українського народу та укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" і сподівається, що опозиція також за нього проголосує.

"Я вважаю, що Верховна рада мала б проголосувати за відповідний сигнал для європейців, що  партія влади і партія опозиції підтримують рух до Європи. Мені здається, що зараз для європейців з нашої сторони це було б досить розумно зробити", - пояснив "регіонал".

Він переконаний, що Партія регіонів проголосує за це, так само як і опозиційні сили. Зокрема він додав, що вже мав зустріч із одним іх лідерів опозиції з цього приводу. "Й у нас тут зійшлися, як раз, думки, і опозиція теж готувала приблизно таке ж рішення", - підкреслив Тігіпко.

"Я сподіваюся, що ми в понеділок проведемо консультації, було б на мій погляд взагалі б чудово, якщо в даному випадку і партія влади, і партії опозиції підтримали, і зробили якусь спільну заяву", - зазначив він.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи, на його думку, проголосує за це і партія ВО "Свобода", екс-віце-прем'єр підкреслив:

"Я вважаю, о тут ми маємо рівнятися на країни Прибалтики та Польщу, які, коли йшла мова по євроінтеграцію, забували про якісь свої внутрішні проблеми і абсолютно консолідувалися в усіх діях. Я думаю, що тут ми могли б добитися такої ж консолідації".

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, за що більшість і опозиції зможуть голосувати спільно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути