понеділок, 28 грудня 2009 10:47

Тігіпко: "Уряд розтратив все, включаючи і те, що йому не належить"

Тігіпко: "Уряд розтратив все, включаючи і те, що йому не належить"

Блокування коштів регіонів на рахунках Держказначейства загрожує справжніми катастрофами, переконаний кандидат в президенти Сергій Тігіпко.

Так Тігіпко прокоментував заяву Закарпатської облдержадміністрації про те, що через те, що з 4 грудня Державне казначейство України не проводить платежі на користь регіонального бюджету, місцеві рятувальники не можуть купити паливо. А в області почався паводок.

Тижнем раніше губернатори Херсонської, Миколаївської і Одеської областей, постраждалтх від сильних снігопадів, заявляли, що відновні роботи не вдається проводити через блокування тих, що належать регіонам грошей на казначейських рахунках, повідомляє прес-служба політика в понеділок.

"Уряд розтратив все, включаючи і те, що йому не належить: кошти регіональних і місцевих властей, заставу за Одеський припортовий завод. За ситуації, коли до 60% економіки знаходиться в тіні, а масштаб популізму влади тільки наростає, фінансова катастрофа стає майже неминучою", - відзначив Тігіпко.

Він додав, що ситуація складається таким чином, що хто б не став четвертим президентом України, йому дістануться проблеми, аналогічні за своїм масштабом з викликами, що стояли перед першим президентом на початку 90-х.

"Кабмін зобов"язаний розблоковувати казначейські рахунки регіонів і дозволити їм вирішувати поточні проблеми на користь громадян.

У свою чергу, президентові потрібно припинити використовувати Нацбанк в боротьбі з урядом і тим самим посилювати і без того плачевну фінансову ситуацію", - заявив політик, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко: "Уряд розтратив все, включаючи і те, що йому не належить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути