субота, 23 жовтня 2021 07:46

Тігіпко показав третю дружину, Івченко браконьєрив, Зеленського порівняли з Януковичем: тиждень політиків - у фото
14

Уперше свою нову дружину Сергій Тігіпко показав минулого тижня
Фото: TabloID
Алла Зіневич почала показувати спільні фто з батьком своїх дітей лише минулого тижня
У Алли Зіневич з Сергієм Тігіпком є троє синів
Алла Зіневич була моделлю, зараз керує рестораном, фармацевтичним бізнесом і буйволиною фермою
Подружжя Тігіпків на своїй буйволиній фермі

Як минув третій тиждень жовтня в політиків - у матеріалі Gazeta.ua.

Колишній віцепрем'єр 61-річний Сергій Тігіпко вперше вийшов на люди із третьою дружиною 37-річною Аллою Зіневич. Прийшли минулої п'ятниці на обрання учасниць "Міс Україна Всесвіт". У пари є троє спільних синів. Їм 10, 9 і 5 років. Скільки разом – не зізнаються. Познайомилися за кордоном. Офіційно із другою дружиною Вікторією Тігіпко розлучився 2018-го. У шлюбі були 14 років. Від неї має ще трьох дітей. Від першого шлюбу в Тігіпка – донька Анна того ж віку, що й третя дружина. З першою дружиною Наталею прожив 23 роки.

Алла Зіневич була моделлю. Керує фармацевтичним бізнесом і рестораном здорового харчування. Має буйволину ферму на Чернігівщині. Часто викладає в мережу фотографії зі своїми 85 буйволицями й рекламує молочні продукти власного виробництва.

16 жовтня колишній народний депутат Микола Томенко з однодумцями встановили Козацький хрест у Трахтемирові на Черкащині. Це колишня столиця гетьманів. Варили там куліш. Знімками Томенко поділився у Facebook.

17 жовтня 32-річчя святкувала народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько. На офіційній сторінці опублікувала фотографії з експрезидентом Грузії Міхеілом Саакашвілі. Нещодавно вони зізналися, що закохані й зустрічаються. Зараз Саакашвілі сидить за ґратами в Грузії.

"Я б хотіла, щоб обставини були іншими. І щоб ми святкували мій день народження. І щоб було тепло, радісно, цікаво й гармонійно - як завжди, коли ми разом. Вірю, що ця жахлива ситуація скоро зміниться. І що наші моменти вдома разом знову будуть частиною нашого життя. Я б сильно хотіла цього на день народження", - написала Ясько.

Якби його оштрафували, довелося б викласти понад 100 тис. грн

18 жовтня нардеп із "Батьківщини" Вадим Івченко у Facebook похизувався вдалою риболовлею. Написав, що кілька відер судака ловив на вудку. Користувачі помітили, що насправді рибалив на заборонений прилад - драч. Цей саморобний браконьєрський пристрій складається зі спаяних кількох гачків. Коли ж користувачі почали йому про це писати, видалив допис. Якби його оштрафували, довелося б викласти не менше 100 тис. грн.

19 жовтня на сторінці у Facebook колишній нардеп 51-річний Олександр Онищенко опублікував фото з новонародженою донькою. "Знову став батьком. Життя триває. Дякую, Боже, за все", - написав він.

У нього ще є двоє дітей: 4-річний Роман від гімнастки Ганни Різатдінової та 19-річний Олександр від моделі Ксенії Кузьменко. Зараз Онищенко живе в Росії, отримав там громадянство. Проти нього в Україні порушили кримінальну справу за створення корупційних схем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи шикують: "слуга народу" носить сережки за 200 тис. грн і сумку за 30 пенсій

20 жовтня президент Володимир Зеленський із робочим візитом був у Черкасах. Перед ним на вулиці виставили стенди з "Великим будівництвом". На фото Офіса президента видно, як під час огляду Зеленським цих стендів охорона тримає їх руками. Був вітер. Користувачі соцмережі активно це коментували й порівнювали, як 11 років тому на експрезидента Віктора Януковича впав вінок: "Навчені вінком Яника. Треба, щоб не полетіли на голову", "Тримати плакатик - це чий посадовий обовязок?", "Знають, що стенд може накинутися, як вінок на Януковича".

21 жовтня народна депутатка з "Батьківщини" Альона Шкрум на засідання в Раду прийшла із сумочкою італійського бренду Gucci. Коштує така $2190 або 57 246 грн за нинішнім курсом.

22 жовтня в мережі почали писати, що колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков важко захворів коронавірусом. У відповідь той виклав фото у Facebook з лимонами та імбирем. Написав: "Читаю, про себя в интернете, что мол помираю от ковида. К счастью нет! Не, недругам этого не дождаться! А друзей успокою) Да, сквозь две прививки пробил вирус. Дома, на самоизоляции. Без тяжелых симптомов. Сижу, пью чай, смотрю тв, читаю книжки. А это, на фото - мои помошники - витамины!"

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко показав третю дружину, Івченко браконьєрив, Зеленського порівняли з Януковичем: тиждень політиків - у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути