пʼятниця, 28 серпня 2009 15:20

Тігіпко не погодився з Тимошенко

Тігіпко не погодився з Тимошенко

Сергій Тігіпко не бачить в Україні демократичних сил.

Так він в інтерв"ю "Інтерфакс-Україна" прокоментував заяву Юлії Тимошенко про висування від демократичних сил єдиного кандидата на президентські вибори.

"Якщо мені скажуть, хто ці демократичні сили, то я, може, і погоджуся. Це навіть цікаво, хто у нас представляє демократичні сили? Я таких не бачу", - заявив Тігіпко.

На думку політика, "на вибори підуть приблизно шість потужних кандидатів, які ні з ким об"єднуватися не будуть".

"У той же час я припускаю, що після першого туру хтось з кандидатів може висловитися на підтримку іншого. А, може, і не висловиться", - зазначив Тігіпко.

"Буде і низка технічних кандидатів, які від початку будуватимуть кампанію так, щоб підтримати іншого претендента, але, як правило, це не спрацьовує", - додав він.

Як відомо, екс-міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський виступає за об"єднання Сергія Тігіпка, Інни Богословської, Арсенія Яценюка й Анатолія Гриценка з метою висування єдиного кандидата.

Тігіпко і Богословська подібну можливість не виключають. Разом з тим Гриценко відмовився знімати свою кандидатуру на користь єдиного кандидата, а Яценюк заявив, що до початку президентської кампанії такі пропозиції можна розцінювати як провокацію.

На пропозицію Тимошенко про висування єдиного кандидата Яценюк відповів, що в парламенті немає жодної демократичної сили.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко не погодився з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути