пʼятниця, 16 грудня 2011 20:54

Тігіпко може піти на парламентські вибори самостійно

Тігіпко може піти на парламентські вибори самостійно

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко не виключає самостійної участі його партії у виборах до Верховної Ради 2012 року.

Про це він заявив, коментуючи приєднання "Сильної України" до "Партії регіонів".

Тігіпко зазначив, що на сьогодні тривають консультації з питання об'єднання, а також оцінки поточної ситуації в країні.

"Я планую, що другий етап пройде до кінця січня. За цей час ми повинні з Партією регіонів обумовити нинішню ситуацію і ті методи, якими ми повинні змінити ситуацію - без різких і жорстких дій ситуацію не виправити, - надто багато накопичилося проблем. Ці проблеми почали обвально додаватися. Я говорю про уповільнення реформ, про корупцію, про неповернення ПДВ, про нескінченні перевірки бізнесу. Це все вимагає вирішення саме зараз, тому що наступний рік - це рік парламентських виборів. І, не давши цих відповідей, йти на об'єднання дуже складно", - сказав Тігіпко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильна Україна" не радить відкривати бізнес - час не той

Він наголосив, що якщо не буде сформована спільна позиція щодо вирішення зазначених вище питань, "Сильна Україна" може самостійно брати участь у парламентських виборах.

"Якщо ми знайдемо відповіді на ці питання, впевнений, об'єднання буде. Якщо не знайдемо відповіді - впевнений, на з'їзді буде ухвалено рішення не входити до Партії регіонів і йти на вибори самостійно", - підкреслив лідер "Сильної України".

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко може піти на парламентські вибори самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути