субота, 14 січня 2012 15:37

Тігіпко дасть Януковичу можливість залишатися президентом до 2015 року - екс-нардеп

Тігіпко дасть Януковичу можливість залишатися президентом до 2015 року - екс-нардеп

Серйозні проблеми у чинної влади можливі восени цього року й на початку 2013-го. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат, письменник Іван Драч.

"До виборів важко прогнозувати серйозні заворушення. Дві речі — футбол і вибори — дають владі можливості існувати, бо відволікають людей від нагальних проблем. Все буде каналізуватися в систему виборів. Закінчиться футбол і дерибан великих грошей. Також буде складно позичати. Шагренева шкіра влади доходить до певної межі й мусить шукати інші способи залишатися на місці. Можливо, змінять команду урядовців. У запасі є віце-прем'єр Сергій Тігіпко. Він може привести молодшу команду замість нинішнього прем'єра Миколи Азарова. І це дасть Януковичу можливість залишатися президентом до 2015 року", - зауважив Драч.

Поки що мало людей готові виходити на вулицю, вважає екс-нардеп.

"Ще не дотисли до того, щоб вибухнула гайдамаччина. Тільки окремі люди доведені до такого стану, що готові виходити. Особливо це видно по донецьких чорнобильцях. Їх дотисли. А потім чисто по-своєму, "по-донецькому" знайшли порозуміння — повернули пенсії тим, хто протестує. В такий спосіб влада продовжує своє існування — просто купує", - підкреслив Драч.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко дасть Януковичу можливість залишатися президентом до 2015 року - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути