Ексклюзиви
субота, 19 травня 2012 00:30

Тігіпко божиться, що Партії регіонів не продавався

Тігіпко божиться, що Партії регіонів не продавався
Сергій Тігіпко запевнив, що рішення піти до ПР приймав не одноосібно. Фото: svit24.net

Сергій Тігіпко божиться, що виборців своїх не зраджував і Партії регіонів не продавався.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

Відповідаючи на запитання, чи розуміє він, що зрадив своїх виборців, зливши свою партію "Сильна Україна" з Партією регіонів, віце-прем'єр сказав:

"Великі справи роблять великі партії. Ви мовчите: опозиція об'єдналась, а чогось ніхто не кричить, що вони це зробили після нас. І правильно зробили, на мій погляд. Тому що час дрібних парті, які сьогодні виникають, а завтра зникають, пройшов".

Він також запевнив, що питання про злиття з ПР приймалося не одноосібно ним, а на з'їзді:

"Одноосібно такі рішення провести я не можу і не міг би,  це вирішував з'їзд. Так,я  ініціював це,я переконував своїх людей. І сьогодні вони приходять у виконавчу гілку влади і займаються конкретною справою. Приходять до мене на роботу і я бачу, що у них очі горять, що у них з'явилася можливість допомагати конкретним людям. Могли б просидіти в опозиції, могли б критикувати. Але це право вибору: хто хоче, хай іде туди, хто не хоче – нехай приходить і буде робити конкретну справу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко змінив краватку під "регіоналів" - тепер носить блакитну

Тігіпко додав: "Зараз унікальна можливість таку справу зробити. Тому що є вертикаль влади, якої не було до цього часу дуже довго і це величезна проблема".

Відпвовідаючи на запитання. Якою була "ціна цієї зрадИ", він запевнив, що посади, які обіймає, не дуже популярні і претендентів на них не багато.

"Але я  переконаний, що моє міністерство сьогодні головне і я тут буду ефективним", - підкреслив віце-прем'єр – міністр соціальної політики.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко божиться, що Партії регіонів не продавався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути