Ексклюзиви
пʼятниця, 20 жовтня 2017 14:55

"Терпець може урватися" - Соболєв заявив про обшуки у мітингувальників

"Терпець може урватися" - Соболєв заявив про обшуки у мітингувальників
Фото: 24tv.ua

Поліція прийшла з обшуками до сімей п'яти учасників акції "Велика політична реформа", яка проходить під Верховною Радою.

Про це з трибуни парламенту повідомив народний депутат Єгор Соболєв, який є одним з координаторів акції.

"У родинах п'ятьох учасників акції під парламентом, ветеранів цієї війни за незалежність, відбулися обшуки: у трьох бійців батальйону "Донбас", у "айдарівця" і в одного волонтера, який допомагав обом батальйонам... До них додому приходить Національна поліція, до їхніх жінок, дітей, батьків і каже, що є кримінальна справа про участь в незаконних збройних формуваннях. У результаті обшуків вилучена форма з нагородами та зареєстрована зброя...

Усі ветерани війни тут без зброї. Але якщо на них далі будуть чинити напади, будуть приходити до їхніх дітеі і батьків - терпець може урватися", - повідомив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка пообіцяли закон про імпічмент

Під Верховною Радою проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода". Активісти вимагають скасувати недоторканність народних депутатів, створити антикорупційний суд і змінити виборче законодавство.

19 жовтня Верховна Рада включила у порядок денний і направила до Конституційного суду два законопроекти про зміни до Конституції, які скасовують депутатську недоторканність.

Зараз ви читаєте новину «"Терпець може урватися" - Соболєв заявив про обшуки у мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути