Ексклюзиви
субота, 01 червня 2013 14:37

Тернопіль заклеїли фотографіями слідчого, який розслідує яєчний "замах" на Потапа

Листівки з закликом ненавидіти слідчого міліції Петра Озерянця розклеїли на стовпах та рекламних площах невідомі в Тернополі. Листки є двох варіантів – з фотографією та без. На останніх замість обличчя чоловіка зображена підвішена мотузкова петля. Слідчого в листівках називають „Хрунем режиму Януковича", який винний в переслідуванні патріотів.

„Якщо ти знаєш його особисто, скажи йому все, що ти про нього думаєш. Якщо Ти знаєш його батьків, скажи все, що ти думаєш про їхнього сина. Якщо ти знаєш його дітей, нехай вони відчують все, що ти думаєш про їхнього батька.
Такі істоти мають відчувати нашу ненависть щодня", ? йдеться у листівці.

Подібні заклики та фотографію слідчого поширюють і в соцмережах.

Листівки масово з?явилися в Тернополі в середу 29 травня. Вже до п?ятниці майже всі вони були зірвані. Міліція займається розшуком розклейщиків.

„Слідчий Озерянець написав звернення в міліцію зі скаргою на те, що невідомі люди цими листівками ганьблять його честь та гідність. Ми проводимо за цим фактом перевірку", ? коментує речник обласної міліції Петро Колісник.

Сам слідчий від спілкування з пресою на тему листівок відмовляється.

Петро Озерянець є тим, хто розслідує справу проти тернопільських націоналістів щодо кидання яєць в Потапа, розповідають в місцевому осередку організації „Тризуб".

„Наших хлопців вже викликали в міліцію з приводу цих афіш. Ми не беремо на себе відповідальність за їх розклейку, але підтримуємо морально тих, хто це зробив. Цей слідчий взявся за ганебну справу, від якої нормальні слідчі відмовилися. Хоче вислужитися перед керівництвом, а тепер подав скаргу про захист того, чого в нього і не було- „честь і гідність", ? заявляє голова обласного осередку Тризубу Василь Лабайчук.

Зараз ви читаєте новину «Тернопіль заклеїли фотографіями слідчого, який розслідує яєчний "замах" на Потапа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути