вівторок, 13 жовтня 2009 10:52

Тепер за Тедеєва вчепився Москаль

Тепер за Тедеєва вчепився Москаль

Депутат, причетний до стрілянини у Голосіївському парку Києва, запросив в Україну вбивць з Південної Осетії.

Про це заявив начальник міліції Криму Геннадій Москаль в ефірі телеканалу ICTV.

"Поступає оперативна інформація, що в одному з готелів Алушти знаходяться двоє підозрілих людей. Виїжджає міліція, вони чинять опір, хочуть втекти. Перевірили по Інтерполу – нічого на них немає", - сказав він.

"Робиться заборона в"їзду на територію України за таку підозрілу поведінку і сідайте на паром і їдьте туди, звідки приїхали – до Росії", - зазначив начальник кримської міліції.

"Але ми попередили правоохоронні органи РФ, що люди неадекватні. Ловить їх прикордонна служба, а вони у федеральному розшуку, з Осетії", - заявив Москаль.

За його словами, "всі двоє – керівники спецслужб Південної Осетії". "Розстріляли майже все МВС Осетії, розстріляли мера Владикавказу, 21 замовне вбивство", - повідомив начальник міліції Криму.

"Якщо це депутат їх запросив сюди, а тут ще їх шестеро знаходиться, то що нам робити?", - запитав він.

Відповідаючи на питання, хто цей депутат, Москаль сказав: "Той, хто запрошував у Голосіївський парк".

Москаль зазначив, що "находять розташування деяких об"єктів, як замінувати ці об"єкти, як знищити одного з державних і політичних діячів України".

Крім того, коментуючи ситуацію навколо диплому про вищу освіту заступника голови СБУ Андрія Кислинського, він заявив: "Якби у ФБР, чи у Моссаді знайшли заступника, який має підроблений диплом, то, мабуть, голова подав би у відставку з усіма своїми заступниками".

Нагадаємо, що 11 вересня 3 осіб були госпіталізовані через стрілянину в Голосіївському парку, де дві групи вихідців з Кавказу з"ясовували між собою стосунки, у результаті чого вогнепальні поранення одержали троє з учасників розборок, один із яких пізніше помер.

22 вересня міліція затримала в Києві громадянина Росії Роберта Тедеєва за підозрою в причетності до стрілянини, який назвав себе двоюрідним братом регіонала Ельбруса Тедеєва.

Роберт Тедеєв також повідомив співробітникам міліції, що використовував автомобіль свого брата Меrсеdеs S500, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тепер за Тедеєва вчепився Москаль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути