четвер, 17 червня 2021 21:35

Теористи ХАМАСу обстрілюють Ізраїль російськими ракетами – Роман Безсмертний

Автор: Тарас ПОДОЛЯН
  Роман Безсмертний: "Росія веде окопну війну проти України, а ракети продає арабам. Два роки тому прем'єр Ізраїлю Нетаньягу стояв на трибуні мавзолею в Москві на День Перемоги"
Роман Безсмертний: "Росія веде окопну війну проти України, а ракети продає арабам. Два роки тому прем'єр Ізраїлю Нетаньягу стояв на трибуні мавзолею в Москві на День Перемоги"


Росія розпалила конфлікти в Нагірному Карабаху, Грузії, Придністров'ї, Україні, щоб створити переговорні майданчики і диктувати світу порядок денний. Арабсько-­ізраїльська війна – теж не просто витівки терористичного ХАМАСу. 90 відсотків випущених по Ізраїлю ракет – російські.

Таку думку в інтерв'ю журналу "Країна" висловив дипломат Роман Безсмертний.

За його словами, Росія через дестабілізацію в різних регіонах прагне отримати вплив на міжнародній арені.

"Нагірний Карабах, Грузія, Придністров'я – не локальні конфлікти Росії з метою відновити пострадянський простір. Це спроба створити майданчики, щоб диктувати світу порядок денний. Згадайте, як міжнародна спільнота поставилася до агресії проти Грузії. Показали Міхеіл Саакашвілі, який жує краватку. На нього змістився акцент. Європейці висловлювали стурбованість, засуджували. Але притому казали, що президент Грузії теж ненормальний. Те саме з Україною. Росії сім років вдавалося нав'язувати світу порядок денний", – сказав експерт.

За словами політика, без серйозного втручання Росії не обійшлося й останнє загострення в арабо-ізраїльскому конфлікті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ буде розтрощена вмить у разі застосування сучасної тактики – Безсмертний

"Зараз ініціативу перехопила арабсько-­ізраїльська війна. Дивно, що у ЗМІ це подають як витівки ХАМАСу (палестинський ісламський рух і партія. – Gazeta.ua). Все спущено з Кремля, щоб укотре диктувати світу умови. 90 відсотків ракет, випущених по Ізраїлю, – російські. Притому Володимир Путін розповідає, що бореться проти терористів. А ХАМАС має такий статус.

Росія веде окопну війну проти України, а ракети продає арабам. Два роки тому прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу стояв на трибуні мавзолею в Москві на День Перемоги. Таку облудну політику веде Кремль. Доки світ не зрозуміє, що жодному слову Москви вірити не можна, нічого не зміниться. Жодних довгострокових домовленостей. Мають бути короткострокові контрольовані кроки із санкціями за невиконання", – зауважив Роман Безсмертний.

Президент України хоче припинити війну, а не перемогти в ній. Команди про припинення вогню відвертають армію від головнокомандувача.



Зараз ви читаєте новину «Теористи ХАМАСу обстрілюють Ізраїль російськими ракетами – Роман Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути