неділя, 24 лютого 2013 06:43

Тарасюк заявив, що не вірить у балачки про вступ України до Митного союзу

Тарасюк заявив, що не вірить у балачки про вступ України до Митного союзу
Фото: tvi.ua

Член Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції, колишній міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявив, що не вірить у балачки про вступ України до Митного союзу.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

Зокрема, політик наголосив, що чинний президент Віктор Янукович не піде на підписання угоди про вступ України в Митний союз.

"Я абсолютно не вірю в балачки про Митний союз як альтернативу Європейському, тому що тоді Україна позбудеться балансу, яким є Європейський Союз у відносинах з Росією", – пояснив Тарасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко запевнив: ЄС - на першому місці, але й Митний союз також цікавий

Член Комітету ВР з питань європейської інтеграції впевнений, що вступ до Митного союзу загрожує президентству Януковича та його оточенню, й ця загроза йде від російського бізнесу.

"Це буде загроза не лише російської експансії в Україну, а загроза пануванню Януковича і його команди з боку російського бізнесу. Я не думаю, що вони самогубці", - підкреслив Тарасюк.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович переконаний, що 25 лютого на саміті "Україна-ЄС" буде зроблено крок до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це він сказав під час "Діалогу з країною" з нагоди третьої річниці з дня інавгурації.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк заявив, що не вірить у балачки про вступ України до Митного союзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути