пʼятниця, 30 листопада 2012 22:14

Там де газ – там великі гроші і великі корупційні ризики - експерт про LNG-термінал

Там де газ – там великі гроші і великі корупційні ризики - експерт про LNG-термінал

Треба не забувати, що там де газ – там великі гроші і великі ризики щодо корупції.

Про це в ефірі 5 каналу сказав голова правління ГО "Антикорупційна рада України" Богдан Якимюк, коментуючи історію з підписанням контракту щодо LNG-терміналу.

"Ця справа має високе значення для України, і Росія тримає руку на пульсі в цьому питанні. Але я не думаю, що це питання виникло тільки сьогодні. Насправді, питання на мільярд євро стосується не лише українських грошей. І сьогодні Україна впроваджує газопровід від газотранспортний системи, який з'єднає з цим терміналом і буде коштувати мільярд гривень", - наголосив він.

Якимюк додав: "Ми повинні розуміти, що тут є інтереси різних сторін. Але насправді, як показує наш досвід та моніторинг різних ситуацій, які відбуваються в Україні, то дуже часто ми повинні зрозуміти одну просту річ — там де газ, там великі гроші, а де великі гроші — там великі корупційні ризики. Це очевидно".

"Ми повинні чекати на те, що ситуація буде розвивати. Я думаю, що ця технічна помилка, яка мала місце, буде виправлена і контракт буде відпрацьовано в тому вигляді, в якому він планується. Інша річ, чи відповідає економічній обґрунтованості те, що закладено в цей контракт", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Там де газ – там великі гроші і великі корупційні ризики - експерт про LNG-термінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути