пʼятниця, 25 листопада 2011 10:46

Табачник може піти до наступного парламенту за списком Компартії - політолог

Табачник може піти до наступного парламенту за списком Компартії - політолог

Міністр освіти Дмитро Табачник може піти до наступного парламенту за списком Компартії, аби відчути свою масштабність. Про це у коментарі Gazeta.ua розказав політолог Першої рейтингової системи Михайло Басараб.

"Входження Табачника до парламенту за списком Комуністичної партії - тема вже не нова. Якщо я не помиляюсь, то вона обговорювалася чи не на попередніх парламентських виборах. Табачник певною частиною українців сприймається як інтелектуал. Можливо, комуністи, які переважно сприймаються як доволі маргінальна політична сила, хочуть таким чином " інтелектуально підперти" себе особою Табачника", - зазначив політолог.

ВІДЕО: Студенти КПІ послали Табачника нах** рожевими буквами

Експерт вважає, що Дмитра Табачника така пропозиція може зацікавити.

"Враховуючи те, що у Табачника доволі непрості стосунки з президентом і неодноразово піднімалася тема про його імовірну відставку, його позиції в Партії регіонів є не надто твердими. Не виключаю, що Табачнику значно легше буде відчути свою масштабність в рамках менш потужної Комуністичної партії. Адже у Партії регіонів є особи значно потужніші фінансово, організаційно та статусно, аніж Табачник, які мають значно більші за нього можливості. В "клубі" Компартії Табачник по відношенню до інших представників комуністичного середовища буде відчувати себе значно впливовішою фігурою, ніж в Партії регіонів ", - підсумував Михайло Басараб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник: Я ж не переможець конкурсу краси, щоб усім подобатися

Нагадаємо, що у ЗМІ з'явилася інформація, що Компартія має намір запропонувати міністру освіти Дмитру Табачнику увійти до партійного списку на парламентські вибори 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Табачник може піти до наступного парламенту за списком Компартії - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути