четвер, 19 травня 2011 19:16

Табачник має місце на Байковому цвинтарі, тому відставки не боїться

Табачник має місце на Байковому цвинтарі, тому відставки не боїться

Міністр освіти Дмитро Табачник заявляє, що спокійно ставиться до своєї можливої ?? відставки, оскільки не потребує ділянки на Байковому цвинтарі за державні гроші.

Про це він заявив у коментарі журналістам, повідомляє ТСН.ua.

Зокрема, коментуючи інформацію про недостатнє забезпечення шкіл підручниками, Табачник зазначив, що державне замовлення було виконано на 100% у рамках тих коштів, які були виділені.

"Але звичайно грошей на всі підручники не вистачає, тому не стовідсоткове забезпечення. Прокуратура підрахувала, що на 88%", — сказав міністр.

Також Табачник відповів на уточнююче питання, як він ставиться до своєї можливої ??відставки через це.

"Ви про це мрієте, але не робіть свої мрії надбанням дійсності. Я до цього ставлюся спокійно. Людина, яка єдина з усього уряду не потребує за державні гроші ділянку на Байковому цвинтарі, оскільки має там сімейний вже 150 років, нічого в Києві не боїться", - сказав він.

Як відомо, раніше Генпрокуратура знайшла порушення у діяльності Міносвіти. Зокрема, за даними прокуратури, Міносвіти неналежно сформувало держзамовлення на підручники і посібники для школярів, а пропозиції освітніх закладів щодо реальної потреби регіонів не враховувалися.



Зараз ви читаєте новину «Табачник має місце на Байковому цвинтарі, тому відставки не боїться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути