четвер, 12 травня 2011 14:40

Табачник дістав від Януковича за закриті школи

Табачник дістав від Януковича за закриті школи

Наступного року влада обіцяє придбати 2500 шкільних автобусів.

Про це журналістам сказав президент Віктор Янукович під час засідання координаційної ради комітету економічних реформ, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Янукович, зокрема, зазначив: "Торік закриття шкіл торкнулося 4000 учнів. Чи всі рішення по школам приймалися обґрунтовано за результатами аудиту? Чи проведено роз'яснювальну роботу з людьми? Однозначно можна сказати, що вона недостатня. Вимагаю, щоб профільні міністри та прокуратура розібралися. Обов'язково. Якщо є порушення чи зловживання, виконавці будуть відповідати. Якщо б все було належно організовано, то не було б такого збурення суспільства".

Глава держави наголосив, що значна кількість людей ототожнює реформу освіти із закриттям шкіл.

"По-людські треба ж було до людей. Пояснити", - сказав Янукович і додав, що до бюджету наступного року закладуть кошти на 2500 шкільних автобусів. На його думку, цього буде достатньо для усієї країни.

"Оптимізацію треба проводити не заради неї самої чи скорочення бюджетних витрат, - звернувся він до міністрів. – Потрібне підвищення якості освіти передусім для школярів у селах. Перш ніж закривати школу, треба вирішити куди переведуть учнів, яким чином вони щодня діставатимуться школи".

Зараз ви читаєте новину «Табачник дістав від Януковича за закриті школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути