Ексклюзиви
понеділок, 13 листопада 2017 14:13

Ситник жаліється на тиск з боку влади

Ситник жаліється на тиск з боку влади
Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник вважає, що влада здійснює тиск на нього та його відомство. Фото: censor.net.ua

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник скаржиться, що всі події, які відбуваються навколо його відомства, - тиск з боку влади.

Про це він зазначив у ефірі "5 каналу" після відвідування Національного агенства з питань запобігання корупції у справі конфлікту інтересів.

Водночас Артем Ситник не зміг пояснити причину звинувачень з боку НАЗК, пославшись на те, що не пам'ятає суті самої справи.

"Ніякого конфлікту інтересів, на відміну від пані Корчак, у мене не було. Саме вона надіслала мені запит у стані реального конфлікту інтересів", - зауважив чиновник.

На його думку, саме цей факт вказує на те, що він та його відомство підпадають під тиск з боку влади.

Також Ситник повідомив, що документи у справі Корчак передадуть до Спеціальної антикорупційної прокуратури в разі достатності доказів для оголошення їй підозри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник: Схему з рюкзаками придумали ще 2014 року

8 листопада НАЗК запросило директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника для надання пояснень щодо невиконання ним вимог НАЗК. У відомстві вважають, що очільник НАБУ порушив Закон України "Про запобігання корупції", а саме - відмовив НАЗК у наданні інформації та документів. При цьому в агентстві не уточнили, про яку інформацію та документи йде мова.

Зараз ви читаєте новину «Ситник жаліється на тиск з боку влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути