четвер, 21 грудня 2006 14:57

Син Януковича розповів, де святкуватиме Новий рік

Нардеп Віктор Янукович-молодший сподівається зустріти Новий рік у сімейному колі. Він зізнався, що останнім часом його родині рідко вдається зібратися разом, і сподівається на те, що це, нарешті, вдасться зробити в Новорічну ніч.

За його словами, його родина поки що не визначилася, де саме зустріне Новий рік, але, швидше за все, це буде в Києві. Янукович не зізнався, які маскарадні костюми йому доводилося одягати на новорічні свята.

- Я не пам"ятаю, ким я був у дитячому саду й у школі,- сказав він.

Відповідаючи на запитання - "зайчиком були?", він запевнив: "Чесно, не пам"ятаю".

При цьому Янукович повідомив, що в студентські роки активно висував ідеї для новорічних вечірок: "Я не брав участь на сцені, а був креативником, висував ідеї".

Відповідаючи на запитання, чи підготував він уже подарунки для своїх близьких, Янукович висловив упевненість в тому, що новорічні презенти повинні бути символічними. Також він зізнався, що асоціює Новий рік із днем, коли всі один одному повинні все прощати, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича розповів, де святкуватиме Новий рік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути