четвер, 20 грудня 2012 15:28

"Свободівці" пообіцяли не припиняти тиск на столичну прокуратуру

"Свободівці" пообіцяли не припиняти тиск на столичну прокуратуру
Фото: tsn.ua

"Свобода" буде вимагати від прокуратури якомога швидше розслідувати факти порушень на парламентських виборах в 223-му окрузі у Києві. Про це сказав народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

"Те, що відбувалося на цьому окрузі ми всі бачили у прямому ефірі, але за цей час ми не помітили якихось зрушень у справі, розуміємо, чим більше часу проходить — тим менше часу на те, що буде встановлена справедливість і винних буде покарано", - зазначив він.

Іллєнко також підкреслив, що саме для того, аби в черговий раз звернути увагу громадськості на цю справу, і було організовано сьогоднішній пікет прокуратури Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пилипишина - на нари" - "свободівці" прийшли до прокуратури

"Ми зустрілися із заступником прокурора Києва і він пообіцяв, що розслідування буде продовжуватися. Будемо на це сподіватися, але, звісно, громадський контроль за цією справою не можна зменшувати. Чим більше буде уваги суспільства до цього, тим активніше і чесніше буде розслідування",- підкреслив нардеп.

"Свободівець" також не виключає, що справу можуть умисно затягувати.

"Ми знаємо, що в нашій країні впливові бізнесмени і політики можуть домовитись і з судами, і з прокуратурою для того, щоб закрити чи затягувати цю справу. Однак ми будемо і надалі відслідковувати це питання, щоб воно не забуксувало", — наголосив Андрій Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслідування порушень на 223-му окрузі буде залежати від бажання Банкової - Левченко

Нагадаємо, сьогодні під прокуратурою міста Києва зібралося кілька десятків людей, які вимагали розслідувати правопорушення на виборах на 223 мажоритарному окрузі. Акцію організувала київська міська організація ВО "Свободи". Присутні на мітингу народний депутат Андрій Іллєнко та кандидат у депутати "свободівець" Юрій Левченко пояснили, що прийшли до прокуратури, аби змусити правоохоронців швидше розслідувати справи, пов'язані із порушеннями на окрузі.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" пообіцяли не припиняти тиск на столичну прокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути