понеділок, 09 вересня 2013 11:39

"Свободівець" за півроку витратив на перельоти 83 тис. грн

За підсумками перших семи місяців 2013 нардепи налітали на 6,3 млн. гривень.

Згідно з рейтингом видання "Вести" найбільше "налітав" депутат від "Свободи" Михайло Блавацький. До 1 серпня він здійснив по Україні перельотів на суму в три рази більшу, ніж апарат Ради рекомендує витратити за рік (26 800 гривень). На його рахунку 37 поїздок, які обійшлися бюджету 83851 гривень. Його колега по "Свободі" Руслан Кошулинський опинився на третьому місці. За словами Блавацького, у Кошулинського, як у віце -спікера, дуже багато поїздок по всій Україні, до того ж "він родом зі Львова і літає туди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль: Влада не буде переформовувати структуру МВС до 2015 року

Скандальний нардеп Вадим Колесніченко, який посів четверте місце рейтингу вважає, що потрібно заощаджувати не на кількості поїздок, а на ціні квитків. Сам він літає не тільки на свій округ у Крим, але і по всій Україні.

 

У другу п'ятірку потрапив депутат від "Батьківщини" Андрій Сенченко, у якого на рахунку 47 поїздок. Соратник Сенченко, Юрій Одарченко, який очолює київську організацію "Батьківщини" зі своїми 70 поїздками також серед рекордсменів. Як пояснив сам нардеп, крім інших робочих поїздок по країні, він багато разів їздив до Харкова, де перебуває Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" за півроку витратив на перельоти 83 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути