пʼятниця, 04 жовтня 2013 10:53

"Свободівці" протестують під МВС через вибори на 223-му окрузі

"Свободівці" протестують під МВС через вибори на 223-му окрузі
Фото: unn.com.ua

"Свобода" розпочала акцію протесту під стінами МВС з вимогою покарати винних у фальсифікації виборів на 223-му виборчому окрузі.

Під стінами МВС зібралось кілька десятків прихильників "Свободи" з партійними прапорами, які вимагають покарати винних у фальсифікаціях. Серед мітингувальників присутній Юрій Левченко, який балотувався на окрузі в Києві від партії "Свобода".

Нагадаємо, що слідчим відділом прокуратури міста Києва було порушено кримінальну справу за заявами кандидатів у народні депутати України Левченка та Тищенка щодо фальсифікації виборчих документів на ОВК № 223.

Відомості про кримінальне правопорушення за фактом підроблення виборчих документів та їх використання, що вплинуло на результати голосування виборців в межах виборчого округу № 223, відповідно до вимог ст. 214 чинного Кримінального процесуального Кодексу України, 27 листопада внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 158 КК України (фальсифікація виборчих документів).

12 серпня 2013 року Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела пікетування Генеральної прокуратури України з вимогою завершити розслідування кримінальної справи щодо фальсифікацій у одномандатному виборчому окрузі №223 та покарати винних у фальшуванні результатів волевиявлення киян.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" протестують під МВС через вибори на 223-му окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути