понеділок, 05 грудня 2011 16:11

"Свобода" закликала опозицію не розслаблятись через хитрого Януковича

"Свобода" закликала опозицію не розслаблятись через хитрого Януковича

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" закликає партнерів із Комітету опору диктатурі готуватись спільно не лише до виборів народних депутатів, а й до революційних методів захоплення влади, оскільки, на думку свободівців, чинна влада може незабаром, через страх програшу, скасувати парламентські перегони-2012.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

"Вибори - лише одна із складових опору диктатурі. КОД - це набагато ширше, ніж кулуарний поділ віртуальних на сьогоднішній день мажоритарних округів. Їх ще немає. Тому ми закликаємо боротись на усіх можливих лініях наступу проти режиму", - зауважив націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок хоче, аби серед кандидатів-мажоритарників КОДу була вся опозиція

За його словами, влада на чолі із президентом Віктором Януковичем, оцінивши об'єктивно ситуацію, може прийти до висновку не проводити вибори наступного року.

"Рейтинг Партії регіонів падає, несприйняття політики уряду сильнішає. До того ж у базових регіонах Януковича (на Сході країни - ред.)", - відзначив Мохник.

Він додав, що будь-який диктатор має у своєму арсеналі багато засобів, у тому числі й інструменти для скасування виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" може сказати "прощавай!" Комітету опору диктатурі

"І до цього треба бути готовим - готовим і до парламентських виборів, і до позапарламентських - революційних - методів взяття влади. На цьому ми наполягаємо і про це говоримо колегам із Комітету", - підкреслив Мохник.

На його переконання, у Комітету опору диктатурі є потенціал, який міг би бути використаний проти чинної влади, саме тому "Свобода" лишилась у складі КОДу".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" закликала опозицію не розслаблятись через хитрого Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути