вівторок, 12 липня 2011 08:33

"Свобода" закликала харків'ян вилікувати місто від хвороби Кернеса

"Свобода" закликала харків'ян вилікувати місто від хвороби Кернеса

Харківська обласна організація ВО "Свобода" звернулася до місцевих лідерів партій та громадських організацій із закликом підтримати ініціативу місцевого референдуму щодо відставки чинного міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", у зверненні, зокрема, йдеться: "Сваволя біло-синьої орди на Харківщині досягла апогею. Вигадані жартома топоніми "Гепаград" і "Гепа-сіті", яким охрестили Харків після перемоги на виборах міського голови Геннадія Кернеса, найточніше відображають справжню суть речей у другому місті України".

На переконання "свободівців", владу у Харкові здобуто нечесним шляхом, і її ніколи не використовують для добрих справ.

"Те, що починалося з неприхованих фальсифікацій на виборах 31 жовтня 2010 р., переросло в небачений розгул бандитизму, корупції, обернулося на катастрофічне зубожіння харківців. Годі й казати – за рівнем соціальної динаміки Харків стабільно займає перші місця антирейтингів українських міст", - зауважили націоналісти.

Як наслідок, харківська "Свобода" та громада гуртожитку по вул. Гвардійців Широнінців, 41-Б ініціюють місцевий референдум за відставку міського голови Геннадія Кернеса.

"Конфлікт навколо гуртожитку – це лише мала ланка у довгому ланцюжку сваволі антинародної влади. Нагадуємо, що сюди входять: протизаконна вирубка Парку ім. Горького, махінації з десятками гектарів Лісопарку, планомірне нищення КП "Міськелектротранс" й міського електротранспорту взагалі, непомірне зростання тарифів тощо", - уточнили у "Свободі".

ВО "Свобода" звернулась із вимогою до усіх опозиційних до нинішньої влади сил: "Станьмо разом на заваді біло-синій раковій пухлині у Харкові! Лише наш спільний чин на проведення міського референдуму за відставку Геннадія Кернеса здатен вилікувати місто від цієї страшної хвороби".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" закликала харків'ян вилікувати місто від хвороби Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути