середа, 10 жовтня 2012 13:30

"Свобода" презентувала економічні ініціативи

"Свобода" презентувала економічні ініціативи
Олег Тягнибок. Фото: Gazeta.ua

ВО "Свобода" презентувало першочергові економічні ініціативи.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок розповів, що конкуренти політсили розповсюджують міф про те, що "Свобода" винятково націоналістична партія, яка не дбає про економіку.

"Ми презентуємо 6 законопроектів, які підготували разом з народним депутатом України "свободівцем" Олександром Бондарем: "Про ліквідацію приватних монополій", "Про приватизацію державного майна (нова редакція)", "Про примусову легалізацію капіталу та рахунків у банках, що перебувають та зареєстровані за кордоном", "Про спрощений режим реєстрації малого та середнього підприємництва через установи банків", "Про ліквідацію дефіциту бюджету пенсійного фонду", "Про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення ", - пояснив Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиротюк відповів Царькову: жоден суд не міг визнати "Свободу" нацистською організацією

Він наголосив, що останній законопроект "Свобода" має намір винести на всеукраїнський референдум. Тягнибок наголосив, що вже є попередні домовленості з "Батьківщиною" про підтримку цих законопроектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: "Ми є спецназом опозиції"

Також він планує, що їх ухвалять до кінця року. "Сьогодні основні засоби виробництва і руках приватних монополій. До кінця наступного року влада планує продати усі стратегічні виробництва монополістам. Ця ситуація призводить до збільшення цін, відсутності конкуренції, мінімізації сплати податків. Своїм законом ми пропонуємо монополістам добровільно відмовитися від частини своїх об'єктів якщо перевищено межу 25%. Якщо ж монополіст відмовиться це зробити, то буде задіяний примусовий механізм передачі. За таких умов власнику повернуть гроші, сплачені за ці підприємства", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" презентувала економічні ініціативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути