Ексклюзиви
понеділок, 06 січня 2014 10:30

"Свобода" працює на виведення Тягнибока в другий тур з Януковичем – екс-нардеп

"Свобода" працює на виведення Тягнибока в другий тур з Януковичем – екс-нардеп
фото: www.mignews.com.ua

Позбутися Майдану вже не вийде. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив колишній народний депутат Тарас Чорновіл. " Бо люди самоорганізувалися. В нас не тільки Янукович живе 2004 роком. Є лідери опозиції, які виходять на Майдан і кричать "Банду геть!". Думають, цього достатньо. Але: тоді було "Так", а зараз людей цікавить ще й "Як?", - зауважив політик.

На його думку, коли опозиція скомандує щось робити, майданівці можуть і не послухатися.

"Плюс є сепаратистська зона Київської міськдержадміністрації, де сидить "Свобода". Вона діє з прицілом на 2015 рік. Щоб Тягнибок вийшов у другий тур із Януковичем і став головним в опозиції. Це план штабу Януковича. Його відпрацьовували ще на парламентських виборах 2006 року. Вся Луганська організація "регіоналів" матом крила своїх партійних лідерів, бо їх відправили на Західну Україну захищати результати "Свободи". Був свідком цього, коли летів з одним із групи. Ще є Кличко, який не розуміє, що робити. Йому заклали в голову: при кожній зустрічі має розказувати народу, що є головним конкурентом Януковича. По процентах це так. Але коли зірване підписання Угоди про асоціацію, Кличка буде легше зняти з виборів. І всі ці заяви мало чим допоможуть", - зазначив Чорновіл.

За його словами, третій опозиційний лідер Арсеній Яценюк — розгублений.

"Його люди пробують узяти Майдан під контроль. Історія з громадською організацією "Майдан" — художества його команди. Через якийсь час почнеться певне бродіння, не знатимуть що робити, Майдану бракуватиме коштів. Тоді вилізуть ультрарадикали, яким би тільки кулаками махати. Поки їх затюкали", - додав він. На думку Чорновола, Майдан не простоїть до 2015 року. " Вічно стояти він не може. Мають бути періодичні перемоги. Наприклад, повалити уряд. Та й люди Януковича працюватимуть на деморалізацію Майдану", - наголосив колишній народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" працює на виведення Тягнибока в другий тур з Януковичем – екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути