середа, 07 серпня 2013 01:43

"Свобода" пообіцяла допомогти захистити політичні права Тимошенко

"Свобода" пообіцяла допомогти захистити політичні права Тимошенко
Ігор Мірошниченко. Фото: glavred.info

ВО "Свобода" висуватиме на президентських виборах у 2015 році власного кандидата. Водночас партія готова підтримати єдиного висуванця від опозиції у другому турі.

Такий висновок можна зробити зі слів народного депутата від "Свободи" Ігора Мірошниченка, які він озвучив в ефірі ТВі.

"18 травня було чітко заявлено всіма опозиційним партіями, що ми йдемо трьома колонами. Але у другому турі, якщо туди потрапить Янукович, другий, опозиційний кандидат буде підтриманий усіма опозиційними силами", - зазначив "свободівець".

"А висувати Юлію Тимошенко, Арсенія Яценюка чи ще когось – це право наших союзників із "Батьківщини". Якщо буде потреба у дорадчому голосі, то будуть проводити наради", - додав Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська опозиція добиватиметься повернення Тимошенко політичних прав

Політик також підкреслив, що опозиціонери повинні чітко розуміти, що робитимуть, якщо влада захоче зняти Тимошенко з виборів як кандидата.

"Тут маємо так само опрацьовувати стратегію і будемо діяти спільно. Найголовніше – це домовитися про спільний захист результатів виборів, спільні скоординовані дії на дільничних, окружних комісіях", - зауважив націоналіст.

"Адже питання навіть не у самих виборах – бо Януковича сьогодні явно не будуть вибирати по всій Україні, в тому числі й на Донбасі. Питання полягає у захисті результатів", - підсумував Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пообіцяла допомогти захистити політичні права Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути