вівторок, 29 вересня 2009 10:23

Світлана Симоненко про екс-чоловіка: "Він збоченець якийсь!"

Світлана Симоненко про екс-чоловіка: "Він збоченець якийсь!"

Екс-дружина лідера КПУ Світлана Симоненко вважає, що весілля Петра Миколайовича з журналісткою Оксаною Ващенко незаконне. Про це пише "Сегодня".

"Офіційно, за паперами, розлучення ще не було, - сказала Світлана Симоненко. - До того ж у нас ще позов по шлюборозлучному процесу в Дніпровському суді у зв"язку з нововиявленими обставинами".

"У Світлани Володимирівни є штамп про шлюб, і якщо було розлучення, то їй повинно було прийти повідомлення протягом 10 днів, щоб вона поставила в своєму паспорті відповідний штамп, - додає адвокат Світлани Сергій Глазьєв. - Але навіть 25 вересня, коли було останнє засідання суду між Світланою Симоненко і Оксаною Ващенко, нам нічого про це не сказали".

Адвокат екс-дружини Симоненка підозрює, що розпису взагалі не було: "За нашими відомостями, реєстрація була в обідню перерву. А дії, зроблені в держустанові в неробочий час, є незаконними. Крім того, в одній з газет було написано, що в цілях конспірації їх взагалі не вносили до книги регістрації шлюбів. Тобто йдеться про те, що самої процедури розпису не було і на сьогоднішній день шлюб не був зареєстрований. А весілля було просто шоу для преси".

Чи це так, вчора в загсі з"ясувати не вдалося - там був вихідний. Але реакція Оксани Ващенко була однозначною: "Маячня якась. Звичайно, ми ставили підписи, і штампики в паспортах у нас вже стоять. Що стосується весілля в обідню перерву, справа лише в тому, що у нас було записано на 12.30, але, як це завжди буває, церемонії, які були перед нами, затримувалися, і реально наша черга підійшла десь до години".

Як пише видання, екс-дружина Симоненка збирається продовжувати боротьбу: "Я борюся за сім"ю, за дітей. Мені соромно за його дурість, за те, що він зробив. Вона молодша за його дітей - це взагалі збоченець якийсь". Втім, за словами Світлани, в те, що їй удасться повернути чоловіка, вона вже не вірить.

Нагадаємо, в суботу в Дарницькому рагсі Києва одружилися народний депутат від КПУ, лідер Компартії Петро Симоненко (57 років) і журналістка Оксана Ващенко (31 рік).

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Світлана Симоненко про екс-чоловіка: "Він збоченець якийсь!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути