середа, 21 грудня 2011 13:57

Спецтема: Луценко за ґратами

Свідок розповів: Луценко День міліції відзначав так само, як це було і до нього

Свідок розповів: Луценко День міліції відзначав так само, як це було і до нього

Жодних відмінностей у підготовці плану урочистостей та проведення святкових заходів з нагоди Дня міліції у 2008-2009 роках порівняно з попередніми роками з боку тодішнього керівництва Міністерства внутрішніх справ на чолі з Юрієм Луценком не було.

"Відмінностей при урочистому святкуванні Дня міліції у 2008-2009 роках від попередніх абсолютно не було", - сказав у середу на допиті в Печерському районному суді Києва у справі Луценка заступник начальника адміністративно-господарського департаменту МВС України Валерій Павленко.

За його словами, єдиною відмінністю у зазначені роки були відсутність фуршету, феєрверку, розміщення вітальних білбордів. Разом з тим, Павленко зазначив, що договір про закупівлю квітів для урочистостей в Палаці "Україна" полягав не окремо від плану урочистостей за участю перших осіб держави, а в контексті річного договору, який було укладено з однією із юридичних осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москалю розповіли, що Луценка судять за "святкову ялинку"

Також свідок зазначив, що на затвердження міністрові план урочистостей було подано як завжди, після його розробки і прийняття відповідними службами та департаментами МВС.

Павленко показав, що Луценко не мав відношення до складання цього плану, оплаті оренди приміщення Палацу "Україна", оскільки все це вирішувалося на рівні начальників департаментів і відповідних заступників міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держказначейство підтвердило, що Луценко на День міліції закон не порушував

На запитання адвокатів екс-міністра, чому для цих заходів не можна було використовувати центральний клуб мистецтв МВС у Києві, свідок відповів, що в період 2008-2009 років клуб не працював, оскільки був на ремонті, а конференц-зал Міністерства не міг вмістити велику кількість людей.

Павленко також зазначив, що не отримував жодних незаконних вказівок ані від Луценка, ані від інших осіб за весь час його керівництва МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" вважають, що Луценко має відповісти за "пір під час чуми"

Нагадаємо, одну зі справ щодо екс-голови МВС було порушено за нецільове використання коштів під час святкування Дня міліції в Палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Свідок розповів: Луценко День міліції відзначав так само, як це було і до нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути