субота, 01 вересня 2018 19:48

Весільні канікули: нардепи повернуться у Раду в іншому статусі
20

Весілля Світлани Заліщук і  британського юриста Вейна Джордаша
Фото: tabloid.pravda.com.ua
Весілля Світлани Заліщук і  британського юриста Вейна Джордаша
Нардеп Сергій Лещенко і головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва гуляли на весіллі Заліщук
Весілля Світлани Заліщук і  британського юриста Вейна Джордаша
Весілля Світлани Заліщук і  британського юриста Вейна Джордаша

Ці канікули змінили сімейний статус відразу трьох народних депутатів - вони побували у РАГСі в якості "винуватців" свята.

Після закриття парламентської сесії, не відтягуючи далеко, своє весілля з британським юристом Вейном Джордашем відгуляла Світлана Заліщук. Святкували у київському кафе Breakwater. Серед гостей були лише рідні і близькі друзі, зокрема, депутати Мустафа Найєм та Сергій Лещенко.

Чоловік Світлани у 2017 році був визнаний одним з провідних юристів у світі у галузі міжнародного кримінального права. У 2014 році він став одним з наймолодших адвокатів, який отримав почесний статус представника Королеви, який присвоюють топ-юристам у Великобританії.

Упродовж 3-х років Вейн Джордаш допомагає українському уряду та правозахисним організаціям притягнути до відповідальності Росію за військові злочини та злочини проти людяності в Криму та на Донбасі.

У ті ж вихідні Вікторія Сюмар офіційно пов'язала своє життя з колишнім заступником мера Ірпеня Дмитром Христюком.

"Я знаю Дмитра з найважчих часів свого життя. Коли ми познайомилися, я працювала в РНБО, а він створював перші добровольчі батальйони. Ми стали допомагати одне одному. Мені завжди подобалися сильні й розумні чоловіки, які вміють робити справи. Дмит­ро саме такий. З роботи він звільнився, оскільки вважає, що в родині досить одного "політика". Я шаную це його рішення, бо розумію, що він просто оберігає нашу родину", - розповіла Сюмар.

У Вікторії є донька від першого шлюбу - Софія, у Дмитра - Ніна. Тепер удвох опікуються похресниками Христюка: Олегом, Максимом і Святославом Гуменюками. Їхній батько Олександр Гуменюк - комбат 11 батальйону "Київська Русь" - загинув на Донбасі у серпні 2014-го.

На пропозицію руки і серця Сергію Висоцькому позитивно відповіла його кохана Юлія Товт. Вона, як і Сергій, має журналістську освіту, але працює перукарем-стилістом. Бере участь у показах Тижня моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серфінг, весілля і городи - чим жили нардепи на канікулах

У 2017 році нардеп Сергій Лещенко одружився з відомою ді-джейкою Анастасією Топольською. Весілля відсвяткували в Київській оранжереї на ВДНГ.

Зараз ви читаєте новину «Весільні канікули: нардепи повернуться у Раду в іншому статусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути