Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2021 20:36

Сушко відреагував на "вкидання" щодо союзу харківського осередку СН з ОПЗЖ

Сушко відреагував на "вкидання" щодо союзу харківського осередку СН з ОПЗЖ
Фото: Hyser

Керівник Харківської партійного осередку СН Павло Сушко відреагував на інформацію щодо нібито наявності у нього союзу з головою місцевої партійної організації ОПЗЖ Ігорем Райніним. Таку, з посиланням на одного з політологів, поширили сьогодні ряд українських ЗМІ.

За словами Сушко, інформація подібного характеру з'явилася після голосування на крайній сесії Харківської міськради, тому що "комусь не сподобалося, що у фракції "Слуга народу" є своя думка".

"Все це провокація і неправда. Фракція чітко виконує програму партії "Слуга народу" і завжди дотримується позиції президента. Партія рекомендувала фракції не підтримувати всі рішення, які виносяться в зал з порушенням регламенту, що у депутатів навіть немає можливості ознайомиться з усіма тонкощами пропозицій. Також фракція "Слуга народу" проголосувала за те, щоб не підтримувати рішення, які мають корупційні ризики.

Звичайно ж це комусь не сподобалося, що у фракції є своя думка, і ось результат. А кому ці вкидання вигідні - все ж очевидно", - сказав він.

Сушко вважає, що вкидання про нібито його "союз" з Райніним розрахований на президента, а також здійснено з метою тиск на депутатів.

"Так, ось такими замовними кампаніями намагаються чинити тиск. Але я ще раз підкреслю, що фракція "Слуга народу" повинна і буде підтримувати тільки ті рішення, які спрямовані на благополуччя городян, і з якими депутати мали можливість ознайомитися", - зазначив політик.

Він додав, що глава ОДА повинна займатися своїми прямими функціональними обов'язками, а не намагатися чинити адмінтиск на депутатів.

"Після сесії почали писати, що, мовляв, тільки завдяки губернатору "вдалося змінити позицію депутатів". Тобто виходить, що керівниками області було вчинено тиск на депутатів, використаний адмінресурс? Або як?

Я вважаю, що керівник області має займатися своїми прямими функціональними обов'язками, проблематикою ковіда, наприклад, тому що Харківська область - лідируюча по поширенню захворювання, а в обласній лікарні брак концентраторів, і так далі. Тому, якщо хтось і знижує рейтинг партії в регіоні, то це якраз ефективність губернатора", - підкреслив Сушко.

Раніше експерт Олексій Голобуцький заявив, що харківське крило СН нібито вступило в союз з ОПЗЖ, чим знижує рейтинг партії. Фактів такого союзу він не привів.

Зараз ви читаєте новину «Сушко відреагував на "вкидання" щодо союзу харківського осередку СН з ОПЗЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути