Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 13:35

Супрун: Мафія повертається

Супрун: Мафія повертається
Втрата мільярдних потоків – річ, яку не пробачають, каже Супрун про повернення мафії часів "регіоналів". Фото: radiosvoboda.org

Нова влада забезпечує спробу реваншу фармацевтичної мафії. Про це заявила колишній очільник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун.

Екс-в.о міністра повідомила, що Рахункова палата проведе перевірку діяльності Міністерства охорони здоров'я за 2016-19 роки, коли вона очолювала відомство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відповів на петицію про Супрун-міністра

"Минулого тижня Комітет із питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування отримав прохання звернутися до Рахункової палати для проведення аудиту діяльності Міністерства у 2016-2019-х. Комітет рішуче підтримав таку пропозицію більшістю голосів.

Прохання до комітету надійшло від Петра Багрія, фірми якого за часів Богатирьової були чи не основними продавцями ліків за завищеними цінами для МОЗ.

МОЗ – це єдине міністерство, в якому попросили провести аудит останніх трьох років роботи. Така вибірковість свідчить про чітке завдання створити підстави для видуманих кримінальних переслідувань і тиску на мене і членів нашої команди. Втрата мільярдних потоків – річ, яку не пробачають.

Можна констатувати, що єдині реальні дії нової влади у сфері охорони здоров'я – це забезпечити спробу реваншу фармацевтичної мафії", - заявила Супрун.

Кабінет міністрів звільнив Уляну Супрун та Олександра Лінчевського з посад заступників міністра охорони здоров'я. Про це повідомляв прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Зараз ви читаєте новину «Супрун: Мафія повертається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути