пʼятниця, 01 грудня 2017 11:45

"Шум, галас і пір'я" - Порошенко засудив міжвідомчу війну

"Шум, галас і пір'я" - Порошенко засудив міжвідомчу війну
Директор САП Артем Ситник і генпрокурор Юрій Луценко. Фото: antikor.com.ua

Президент Петро Порошенко назвав неприйнятними публічні протистояння між Національним антикорупційним бюро, антикорупційною прокуратурою, Генпрокуроатурою та Нацагентством із запобігання корупції.

Свою позицію глава держави висловив у ГПУ.

"Не можу обійти увагою публічні міжвідомчі конфлікти. На жаль, вони вийшли далеко за межі розумної конкуренції... Шуму, галасу і пір'я стільки, що часом нагадує якийсь латиноамериканський карнавал. Здавалося б, навіть смішно, якби не було так сумно...

Не можна, щоб жоден правоохоронний орган залучався до політичної діяльності. Суспільство воліє війни з корупцією та іншими видами злочинності, а не війни компроматів... Конфлікти, сварки, інтриги та ворожнеча абсолютно неприйнятні і йдуть на користь спільному ворогу - злочинності та корупції", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник прокоментував розслідування проти Порошенка

29 листопада СБУ та ГПУ провели обшуки у працівників НАБУ. Затримали "агента НАБУ" нібито під час спроби передачі хабаря першому заступнику голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій.

У НАБУ повідомили, що під час затримання працівника НАБУ Генеральна прокуратура та Служба безпеки України зірвали спецоперацію з викриття хабарників у Державній міграційній службі України.

Пімахова подала заяву до СБУ. Розповіла, що чоловік на ім'я Сергій Боярський пропонував їй хабар, від якого вона нібито відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «"Шум, галас і пір'я" - Порошенко засудив міжвідомчу війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути