Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 16:44

Шуфрич - Ющенку: "Ви зі мною бджіл не розводили..."

Шуфрич - Ющенку: "Ви зі мною бджіл не розводили..."
Нардеп-регіонал Нестор Шуфрич поскаржився, що його в студії програми "Шустер live" на ТРК Україна неодноразово "намагалися примусити поважати Ющенка".

Проте, на думку нардепа, він "сто разів мав рацію, коли не побоявся Ющенко називати тим, ким він є насправді".

Різкий випад депутата пролунав під час обговорення подій на недавньому засіданні РНБО, коли Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко зірвалися на взаємні образи на підвищених тонах.

Якщо вірити Шуфричу, подібне для засідань Ради нацбезпеки, - не новина. Депутат стверджує, що у вересні 2007-го року РНБО рекомендувала його звільнити через те, що він різко попросив Ющенка, уникати звернення на "ти".

"Я йому сказав при всіх – при губернаторах, при членах РНБО... я сказав: "Віктор Андрійович, ви зі мною бджіл не розводили – тому на "ти" до мене не звертайтеся. Я міністр. І поважайте сьогодні наші відносини формальні. Якщо у нас немає людських, то у нас є службові відносини", - так ця історія виглядає у викладі Шуфріча.

"Я тоді сказав, що своє рішення Ющенко може скрутити в трубочку і засунути".

До цього нардеп додав, що, на його думку, "сьогодні РНБО – це фактично якась інквізиція...", а Президент не поважає тих, кого запрошує на засідання.

Нагадаємо, що в Інтернеті з"явилася роздруківка розмови Ющенка з чиновниками на закритому засіданні РНБО, де глава держави зірвався на "ти".

"Підписана вами угода – це капітуляція. Ви – бездарі! Продули, хлопці! Ігор, на яких островах ти будеш жити в 2009 році?", - сказав Ющенко, звертаючись до заступника голови Нафтогазу Ігора Діденка.

За матерілами: УНІАН, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич - Ющенку: "Ви зі мною бджіл не розводили..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути