субота, 26 червня 2010 11:47

Шуфрич терміново повіз Азарова дивитися на підтоплену Буковину

Шуфрич терміново повіз Азарова дивитися на підтоплену Буковину

Прем"єр-міністр України Микола Азаров і міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич терміново вилетіли в Чернівецьку область для ознайомлення з перебігом ліквідації наслідків повені.

Про це в суботу повідомляє прес-служба МНС.

"Прем"єр-міністр України Микола Азаров ознайомиться з перебігом ліквідації наслідків повені, що трапилась на Буковині в результаті сильних дощів з 22 по 23 червня. Глава уряду прийме доповідь МНС про ситуацію і вжиті заходи, огляне об"єкти на території, що постраждала під час стихійного лиха, і поспілкується з жителями області", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через повінь у Чернівецькій області з районів підтоплення тимчасово відселено 238 людей, зокрема 135 дітей. Врятовано 10 осіб. В районах відселення підрозділи МВС здійснюють цілодобове патрулювання по охороні майна громадян та суспільної власності. Найбільше постраждали від стихії м. Чернівці, Вижницький, Новоселицький та Сторожинецький райони області.

Завдані стихією збитки перевищують 15 мільйонів гривень.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич терміново повіз Азарова дивитися на підтоплену Буковину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути