Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2010 12:34

Суд зняв з виборів ще один клон "Батьківщини"

Окружний адміністративний суд скасував постанову Київської обласної територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів від нелегітимної "Батьківщини".

Про це повідомив голова Київської обласної організації партії "Батьківщина" Костянтин Бондарєв.

Водночас, за його словами, Київська обласна ТВК відмовляється проводити засідання з цього приводу.

"До цього часу продовжується фарс і фальсифікація зі сторони Київської обласної територіальної комісії. Від нас ховаються, приховують час засідання. До дня голосування залишилось півтора доби, а члени ТВК не включають до порядку денного засідання наші звернення щодо скасування рішень про реєстрацію кандидатів в депутати висунутих псевдо-організацією партії", - заявив Костянтин Бондарєв.

"Київське обласне управління юстиції визнало мене легітимним головою, окружний адміністративний суд скасував рішення ТВК про реєстрацію клонів, а ТВК вже другий день затягує процес. Таке безпрецедентне ігнорування свідчить лише про одне – члени ТВК зацікавленні в тому, аби вибори були сфальсифіковані", - повідомив народний депутат, якого процитувала прес-служба партії.

Нагадаємо, що 28 жовтня з реєстрації  було знято кандидатів від "Батьківщини", які подав Іван Денькович. В самій партії, організацію Деньковича називають клоном. Там нагадали, що Деньковича було виключено з партії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суд зняв з виборів ще один клон "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути