пʼятниця, 21 червня 2013 15:41

Суд залишив майно Тітушкові. Наступне засідання 1 липня
9

Фото: Фото: Злата УГРИН

Шевченківський райсуд Києва закінчив розгляд справи щодо побиття журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя. Наступне слухання призначили на 10 годину 1 липня.

Суд відхилив клопотання адвокатів потерпілих щодо арешту майна Вадима Тітушка. Цивільний позов щодо відшкодування моральної та матеріальної шкоди у розмірі 22 тисяч гривень прийняли до розгляду.

Наступного разу будуть допитувати свідків журналістів Наталію Тарасовську, Дмитра Вікарського, Валерія Іващенка та міліціонера Сергія Громського.

Тітушко від спілкування з пресою відмовився.

"Ви всі провокатори. Нічого казати не буду", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти попросили у суді арештувати майно Тітушка

Біля суду вимагали покарання для спортсмена близько 20-ти "свободівців". Вони тримали плакати "Найманця "Регіонів" під суд!".

"Ми прийшли сюди, бо громада вимагає покарати людину, яка б'є жінок, працює на Партію регіонів. Будемо мітингувати й в інші дні під час засідань суду", - розповів "свободівець" Євген Миколута.

У судовій залі були присутні троє жінок, які підтримували Тітушка. Вони підбадьорювали спорстмена, а журналістів називали нацистами.

Після завершення засідання Тітушко попрямував на сусідню вулицю до авто у супроводі правоохоронців та кількох "свободівців". Цього разу він поїхав не на дорогому позашляховику, а на звичайному авто марки "Фольцваген".

Зі слів активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзинді, то було авто правоохоронців, яке зазвичай займається стеженням.

Зараз ви читаєте новину «Суд залишив майно Тітушкові. Наступне засідання 1 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути