понеділок, 01 листопада 2010 13:07

Суд заарештував кандидата в депутати

Суд заарештував кандидата в депутати

Ірпінський міськсуд вирішив арештувати одного з кандидатів у депутати міськради Бучі Київської області на дві доби.

Як свідчить постанова суду, підставою для такого рішення стала злісна непокора працівникам міліції та вчинення протиправних дій під час підрахунку голосів на виборчій дільниці № 2 міста Буча.

За інформацією прес-служби управління МВС у столичній області, кандидат у депутати, маючи статус спостерігача, близько 3-ї години ночі на понеділок під час підрахунку голосів висловив свою незгоду з тим, як відбувається цей процес, і почав вихоплювати бюлетені у членів комісії.

На їхні попередження він нібито не реагував, через що члени комісії своїм рішенням зобов'язали його залишити межі виборчої дільниці. Однак, зазначають у обласній міліції, і на це кандидат у депутати відреагував негативно.

Члени комісії були змушені звернутися за допомогою до працівників міліції, "втім, і їм ця особа не підкорилася, вчинивши опір", однак охоронцям вдалося вивести за межі дільниці "незгодного", повідомляють у обласному МВС.

При цьому у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Київській області запевняють, що "фізичної сили до кандидата у депутати ніхто не застосовував".

Разом з тим, в обласній міліції зазначили, що після цього декілька прихильників кандидата у депутати розбили скло на дільниці і втекли. При цьому в обласній міліції зазначають, що мають відеозапис події і "винні будуть покарані".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував кандидата в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути